Sursa; PopCrush

Într-un interviu din 2021 acordat revistei People pentru a-și promova memoriile „Rememberings”, Sinéad O’Connor a spus că le-a explicat copiilor ei importanța protejării muzicii și a finanțelor sale.

De asemenea, ea a spus că le-a spus să îi sune contabilul înainte de a suna la 911 dacă ea va fi găsită moartă vreodată.

„Vezi, când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață”, a spus ea publicației.

„Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât a făcut vreodată în viață, așa că este cam dezgustător ceea ce fac casele de discuri.”

„De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii de când erau foarte mici: „Dacă mama ta moare mâine, înainte să suni la 911, sună-mi contabilul și asigură-te că casele de discuri nu încep să-mi elibereze înregistrările și să nu-ți spună unde. banii sunt’”, a explicat ea în continuare.

Cântăreața irlandeză a murit săptămâna aceasta după ce a fost găsită fără răspuns într-o casă din Londra. Ea avea 56 de ani.

Primul ei album, „The Lion and the Cobra”, a fost lansat cu aprecierea criticii în 1987, dar al doilea album al lui O’Connor din 1990, „I Do Not Want What I Haven’t Got”, a fost cel care a făcut-o să-i dea bine- artist cunoscut.

Sursa: edition.cnn.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *