Sursă: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

În urma unui accident mortal grav produs în Satu Mare, un bărbat și-a pierdut viața și altul a fost rănit.

Accidentul teribil s-a produs pe centura Satu Mare. La fața locului, 13 pompieri din cadrul Detașamentului Satu Mare au intervenit în această dimineață, în jurul orei 04:30 cu două autospeciale dintre care una dotată cu modul de descarcerare, cu echipajul SMURD și terapie intensiv mobilă, la un accident rutier. Tragedia a avut loc pe raza localității Satu Mare, la sensul giratoriu din zona centurii de ocolire, la ieșirea spre Zalău.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Echipajele operative au constatat faptul că un autoturism în care se aflau două persoane, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul autoturismului, un bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, a rămas încarcerat. Pentru acest bărbat a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru extragere. Acesta a fost predat echipajelor medicale de la fața locului, care au constatat prezența semnelor incompatibile cu viața. În urma acestora, a fost declarat decesul.

Celălalt pasager, tot un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost stabilizat la fața locului și transportat în stare conștientă la Spitalul Județean Satu Mare pentru îngrijiri de specialitate.

Sursă: INFO TRAFIC 24/FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *