Luni, printr-un comunicat de presă, Ministerul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației subliniat că aproximativ 435 de milioane de lei vor finanţa 42 de investiţii din 27 de judeţe din țară.

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat astăzi 42 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Aceste contracte însumează o valoare totală de 434.977.777,79 de lei și au fost semnate în prezența beneficiarilor proiectelor la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Obiectivele acestor contracte sunt legate de modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, precum și înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, de canalizare menajeră și pluvială. Aceste proiecte au scopul de a îmbunătăți infrastructura locală, facilitând accesul la servicii de calitate pentru comunități și asigurând un mediu mai bun pentru cetățeni.

  • Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este un program guvernamental care susține dezvoltarea și modernizarea infrastructurii în România, cu accent pe infrastructura locală.

Prin semnarea acestor contracte de finanțare, se demonstrează angajamentul și eforturile depuse pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor prin investiții în infrastructură. Aceste proiecte vor avea un impact pozitiv asupra comunităților și vor contribui la dezvoltarea socio-economică a regiunilor respective.

Adrian-Ioan Veștea: „Implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități din România, atât din mediul rural, cât și din mediul urban, contribuind la bunăstarea tuturor cetățenilor.”

Numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” se ridică la 1.774, în valoare totală de 19.537.668.435,74 de lei.

Sursă: bugetul.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *