Ploaia a făcut ravagii în mai multe zone din Prahova, inclusiv pe un drum județean. DJ 100D este blocat, partea carosabilă fiind acoperită cu apă.

Mai mult, în ultimele ore, pompierii militari prahoveni au fost solicitați să intervină în următoarele situații:

  • În localitatea Comarnic, pentru evacuarea apei din subsolul și curtea unei locuințe (intervine o autospecială de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Comarnic. Intervenția este in derulare.
  • În municipiul Câmpina, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina cu o autospecială de stingere). Intervenția este finalizată.
  • În comuna Cornu, sat Cornu de Jos s-a acționat pentru evacuarea apei din subsolul unei pensiuni, intervenția fiind finalizată în acest moment (a intervenit o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina).
  • În localitatea Poiana Câmpina se intervine pentru evacuarea apei din clădirea sediului CFR (intervine o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina).
  • În comuna Gornet Cricov, sat Țărculești, s-a intervenit pentru degajarea unei porțiuni de copac căzută pe acoperișul unei case. Nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale. Au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Urlați cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Intervenția este finalizată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *