Sursa: theindiantelegraph.com.au

Pe parcursul zilei de astazi mulţi utilizatori au raportat dificultăţi în accesarea platformei sau cel puţin în actualizarea paginilor. Au fost raportate mesaje precum Nu se poate prelua tweet-uri în acest moment”, A apărut o eroare” sau Limita de viteză a fost depăşită”.

Site-ul Downdetector, care urmăreşte bug-urile de pe site-uri web, a primit peste zece mii de rapoarte din întreaga lume de la începutul după-amiezii.

  • Întreruperea se repara treptat pentru unii utilizatori.

Cuvântul cheie #TwitterDown este folosit în masă de cei care încă mai au acces la reţeaua de socializare. Însoţit de glume despre managementul lui Elon Musk la Twitter, hashtag-ul are în prezent 27.000 de menţiuni.

Musk a adăugat, în ceea ce este un comentariu suspectat de trolling despre toată agitația de pe Twitter: „Rata limitată din cauza citirii tuturor postărilor despre limitele ratelor”. Nu era clar cum calculează site-ul ceea ce a contat drept tweet citit. USA TODAY a contactat Twitter pentru clarificări și a primit un mesaj automat cu un emoji caca, așa cum este standard pentru companie.

„Acesta va fi deblocat în curând”, a spus Musk vineri. Analistul Wedbush Securities Daniel Ives a pus la îndoială strategia. „Se schimbă regulile jocului fără niciun avertisment și nu arăta bine platforma Twitter”, a spus el pentru USA TODAY într-un schimb de e-mail. Clădire frustrare în rândul utilizatorilor.”

„Deși înțeleg necesitatea de a aborda problema răzuirii datelor și a manipulării sistemului, această abordare riscă să penalizeze din neatenție utilizatorii autentici și să le restricționeze accesul la informații. Ar putea fi mai eficient să investești în dezvoltarea unor măsuri de securitate robuste care să facă distincția între comportamentul uman și activități bot”, a scris el pe Twitter.

„De asemenea, ar fi apreciată mai multă transparență în jurul pragurilor care declanșează aceste limitări. Acest lucru ar permite utilizatorilor să-și gestioneze mai bine activitățile fără a fi constrânși de limitele zilnice de postare”, Slava Melandovich, co-founder si CEO JOBITT.

Sursa: eu.usatoday.com.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *