Consiliul Național al PUSL desfășurat la București a însemnat și revenirea în forță în politică a lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din București. Piedone ales președinte executiv al PUSL a anunțat venirea în partid a unui alt primar de top: Liviu Negoiță cel care a condus Sectorul 3 timp de două mandate.

Puterea este la Dumnezeu, iar forța este poporul. Lider este doar cetățeanul. Pentru că cetățeanul plătește taxe, cetățeanul votează, cetățeanul este statul! La noi, umaniștii, politica de birou nu mai există. Politica de culise nu ne interesează. Partidele politice trebuie să înceteze războaiele. Orice doctrină ar avea, să și-o urmeze, dar să nu uite că doar românii și România contează. Haideți să facem România mândră și frumoasă, ca doina strămoșească. Așa să ne ajute Dumnezeu”, le-a transmis Piedone celor prezenți.

Reprezentanții PUSL au anunțat că vor candida pe liste proprii la viitoarele alegeri și vor promova doar politici publice bazate pe valorile umaniste.

Grațiela Gavrilescu împreună cu o numeroasă delegație din Prahova

Președintele Biroului Executiv al PUSL, Grațiela Gavrilescu a prezentat prioritățile umaniștilor, pornind de la nevoile reale ale oamenilor, cuprinse în strategia pe termen scurt în perspectiva anului electoral 2024 structurată pe 7 piloni: unitate, muncă, agricultură, natură, învățământ, sănătate, tradiții.

Toate aceste direcții de acțiune vor sta la baza tuturor deciziilor politice, pe care reprezentanții PUSL le vor lua, în cadrul consiliilor locale, județene sau în Parlamentul României. Totodată, ele vor constitui și punctul de plecare în negocierile politice cu alte partide și în fundamentarea viitoarelor platforme electorale ale partidului și ale candidaților PUSL.

Grațiela Gavrilescu, președintele interimar al Biroului Executiv, a salutat reîntoarcerea în PUSL a primarului Cristian Popescu Piedone: „Vinovatul fără vină, Cristian Popescu Piedone, a revenit în mijlocul nostru, a fost primit cu entuziasm de participanți și a fost propus și ales, în unanimitate, președinte executiv al partidului! Tot astăzi, ni s-a alăturat Liviu Negoiță, fost primar al Sectorului 3, a cărui experiență administrativă nu poate fi contestată nici măcar de competitorii săi politici!
România are nevoie de primari buni iar PUSL astfel de candidați le va propune, anul viitor, românilor!
Am fost emoționată și mândră să îi am alături pe prietenii mei din Prahova, delegați la lucrările Conferinței Naționale a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL)! Formăm nu doar o echipă, ci o familie, din ce în ce mai numeroasă, a UMANIȘTILOR!”


Grațiela Gavrilescu a avut alături o numeroasă delegație din Prahova. Din delegație au făcut parte si primarii PUSL din județ: Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, Mihai Alionte, primarul comunei Podenii Noi și Gheorghe Iordache, primarul comunei Măgureni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *