© FOTO: Răzvan Păsărică /SPORT PICTURES

După ce a afirmat că Petrolul Ploiești este una dintre cele trei echipe la care ar reveni în România, Marius Șumudică, fost campion cu Astra și angajat în prezent la echipa saudită Al-Raed, confirmă întâlnirea cu finanțatorul clubului prahovean.

În pragul alegerilor pentru președinția clubului la care lucrează, Șumi anunță că, dacă se va schimba conducerea, va pleca de la arabi, cu condiția să primească banii prevăzuți de o clauză din contract. În acest context, tehnicianul care este cunoscut ca fiind un bun prieten al lui Marian Copilu a fost întrebat, în direct la o emisiune difuzată de Digi Sport, dacă va prelua Petrolul.

Șumudică a răspuns: „M-am întâlnit cu Marian Copilu, e prietenul meu. Am băut o apă, l-am întrebat ce-și dorește să facă. Deocamdată nu iau în calcul să revin în România.

Am ieșit cu soțiile, suntem prieteni de familie. Dar nu aș spune nu să lucrez din nou cu el la un club. În momentul de față sunt sub contract, trece ziua, încasez!.

Ce spunea Marius Șumudică săptămâna trecută:

Marian Copilu este unul dintre cei mai buni președinți cu care am lucrat, împreună cu Dani Coman. E clubul lui, a plătit niște bani și e numărul 1 în momentul de față. (…)

Mi-ar face mare plăcere să lucrez în viitor cu Marian Copilu. Repet, nu se pune problema anul ăsta. Am mai avut ofertă de la Petrolul, am vorbit cu liderii de galerie de acolo și aș fi fost primit ok.

Sursă: Digi Sport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *