La o adresă din Sectorul 6 au avut loc percheziții după ce o persoană a fost acuzată că maltrata câini. La locuință au fost găsite 4 cadavre ale unor câini.

Vineri seară, polițiștii au făcut percheziții la o adresă din Sectorul 6. O persoană a fost acuzată că maltrata câini. În imobil au fost găsite 4 cadavre ale unor câini.

Poliţia Capitalei: „La aceasta oră, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul pentru Protecţia Animalelor efectuează o percheziţie domiciliară, la o locuinţă, din Sectorul 6, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor cu intenţie, fără drept. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”.

Conform poliției, au existat mai multe sesizări din partea vecinilor cu privire la faptul că în locuinţă respectiva ar fi câini maltrataţi.

Poliția București a mai declarat că „Au fost găsite 4 cadavre de câine care au fost ridicate şi trimise la expertizare. De asemenea, câinii găsiţi în viata au fost ridicati şi puşi sub plasament”.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *