sursă foto Adevarul

Apar noi detalii după perchezițiile din Ploiești, la talharii periculoși.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 10 percheziții domiciliare în municipiul Ploiești la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

DETALII AICI

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost descoperite mai multe mijloace materiale de probă, în vederea completării materialului probator în cele două cauze penale.

În cazul infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție Ploiești au reținut pentru 24 de ore, doi tineri cu vârstele de 17 ani din municipiul Ploiești, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Totodată, în cazul dosarului deschis pentru infracțiunile de lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Ploiești, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *