Sursa foto: Sky Sports

Deși PSG se află într-o poziție foarte favorabilă pentru a câștiga titlul, având un avans de șase puncte față de echipa de pe locul doi, așteptările conducerii erau cu totul diferite.

Conducerea PSG spera să obțină victoria în Liga Campionilor în acest sezon, dar a fost eliminată în optimi de Bayern Munchen, într-un scenariu similar cu cel de anul trecut, când a fost eliminată de Real Madrid.

Luis Enrique, care este favorit pentru a prelua postul de antrenor la PSG


După ce a plecat de la echipa națională a Spaniei, Luis Enrique a decis să-și ia o pauză de la activitatea profesională. Cu toate acestea, conform informațiilor oferite de Le Parisien, el este acum principalul candidat pentru postul de antrenor al echipei de pe Parc des Princes.

Nasser Al Khelaifi, președintele clubului, crede că Luis Enrique are calitățile necesare pentru a gestiona grupul de jucători și pentru a face față situațiilor tensionate care pot apărea între starurile echipei. De asemenea, el are experiență anterioară în domeniul fotbalului internațional.

La vârsta de 56 de ani, Christophe Galtier și-a început cariera ca antrenor secund la echipe precum Portsmouth, Sochaux sau Olympique Lyon. A devenit antrenor principal la Saint-Etienne, unde a petrecut opt ani, după care a trecut prin echipele Lille și Nice.

Începând cu vara anului 2022, Galtier a fost numit antrenor al echipei PSG și a condus deja 47 de meciuri.

Sursa: sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *