Sursa foto: ESPN

Barcelona a suferit o înfrângere acasă pe Camp Nou în fața echipei Real Sociedad, scor 1-2, dar rezultatul nu a avut niciun impact asupra lor, deoarece catalanii sunt deja campionii Spaniei.

După ce au sărbătorit deja câștigarea titlului pe terenul rivalilor de la Espanyol, într-un meci marcat de câteva incidente serioase care au determinat jucătorii Barcelonei să se retragă în vestiar, acum a venit momentul ca petrecerea să aibă loc și pe Camp Nou, în fața entuziaștilor suporteri.

La Camp Nou, jucătorii Barcelonei au sărbătorit în mare stil câștigarea titlului.

După ce au ridicat trofeul cu mândrie, fotbaliștii au transmis emoție și bucurie în fața entuziasmată a suporterilor. Sergio Busquets și Xavi au luat cuvântul, adresându-se în fața mulțimii într-un discurs plin de recunoștință și entuziasm.

”Vreau să le mulțumesc din nou jucătorilor care nu mai sunt alături de noi și care ne-au ajutat să câștigăm acest trofeu. De asemenea, le mulțumesc celor din staff care ne-au făcut să fim în cele mai bune condiții.

Am reușit să câștigăm titlul, am fost o echipă și am avut niște suporteri grozavi. Fără voi, acest lucru nu ar fi fost posibil. Asta abia a început”, a zis Sergio Busquets.

”Vreau să vă mulțumesc, în primul rând președintelui. Mulțumesc pentru sprijinul acordat staff-ului. Suntem recunoscători. Mulțumesc staff-ului și tuturor jucătorilor, care și-au dat viața pe teren. Fără voi (n.red. suporterii Barcelonei) nu ar fi fost la fel. Ați fost extraordinari”, a transmis și Xavi.

Atmosfera de sărbătoare a continuat, iar jucătorii s-au alăturat suporterilor în cântece și dansuri. Sergio Busquets a mers chiar în galeria dedicată catalanilor, îmbrățișându-se cu aceștia într-un gest de apropiere și unitate.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *