O româncă supărată că a pierdut la păcănele a bătut un polițist, în Italia. Românca se afla sub influența alcoolului.

Polițistul venise cu câtiva colegi după ce românca fusese reclamată că distrugea un local deoarece pierduse la păcănele. Potrivit Stiridiaspora, românca a fost reținută și acuzată de violență, amenințare și ultraj.

Cum s-a produs incidentul?

Vineri seară într-un local din Piano San Lazzaro, polițiștii din Ancona au intervenit după ce un angajat a semnalat prezența unei femei care ar fi deteriorat interiorul sediului comercial al unei firme de jocuri. 

Agenții au identificat în afara clubului o româncă, de 39 de ani, aflată sub influența alcoolului. Femeia era agresivă.

Conform unui angajat al clubului, femeia a pierdut banii la aparatele de joc și a început să lovească cu pumnii și picioarele mobilierul clubului.

Când i-au cerut să plece, ar fi răspuns cu blesteme și amenințări, spărgând și o sticlă de lichior. A lovit cu sticla de pământ și apoi a dat cu ea de masa de biliard. De asemenea, la plecare, ar fi aruncat pe jos un stingăt.

Când au văzut-o polițiștii, unul dintre ei a sărit să o imobilizeze, iar românca l-a lovit cu piciorul. Femeia a fost încătușată. Polițiștii au cerut ajutoare unei ambulanței pentru transferul româncei la spital.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *