Pe 25 aprilie Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești a împlinit 5 ani! Membrii asociației au sărbătorit împreună la Casa de Cultură a Studenților Ploiești (lângă căminul 1 UPG) cu muzică și dans.

Astăzi, este despre noi! Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești aniversează 5 ani!

Am sărbătorit împreună, în pași de dans, la Student Dance Night, la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești, alături de Alex Simion, coregraful trupei de dans Atlantis a CCS Ploiești.

Timpul este ireversibil și se scurge atât de repede încât nu ne dăm seama, însă acești 5 ani și-au pus categoric amprenta asupra noastră, lăsând în urmă amintiri de neuitat. Au fost 5 ani plini de activități memorabile, râsete și voie bună, dar și cu momente de cumpănă, emoții și clipe dificile, peste care am reușit să trecem cu bine, împreună; 5 ani în care am învățat unul de la celălalt, am crescut și am devenit atât de apropiați încât astăzi ne putem numi o familie.

Ne dorim ca această tradiție să fie continuată, astfel ne punem toată baza în voluntarii noștri. Mulțumim tuturor membrilor asociației și tuturor persoanelor care cred în noi și ne susțin necondiționat!

Rămâneți aproape, deoarece Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești revine curând cu noi surprize pentru voi!, au declarat tinerii pe pagina de Facebook.

Asociaţia Liga Studenţilor din Centrul Universitar Ploieşti, cea mai mare organizaţie studenţească din Universitatea Petrol-gaze din Ploiești, susţine şi reprezintă interesele şi drepturile studenţilor, în raport cu mediul academic, dar şi în raport cu structurile sindicale naţionale, mediul privat şi autorităţile locale, sub aspect educaţional, social, economic şi cultural.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *