Sursă foto: GSP

Petrolul Ploiești a învins și în a treia etapă a play-out-ului Superligii, având în acest moment trei meciuri câștigate consecutiv. De data asta, CS Mioveni a fost echipa înfrântă și adâncită astfel într-o criză ce pare fără sfârșit.

Gruparea prahoveană revine, în schimb, pe primul loc în play-out, depășind din nou FC U Craiova și având șanse reale la barajul pentru cupele europene.

În prima repriză a partidei din această seară, Constantin Budescu a fost senzațional. Cu o reușită de excepție, direct în vinclu, și o pasă decisivă, pentru Mathaus, mijlocașul și-a pus parafa pe scorul la pauză: 2-0. Fără să forțeze, în fața unui adversar fără nerv, complet apatic, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

Bogdan Rusu, atacantul argeșenilor, a înscris și el în poarta lui Vâlceanu, la 0-1, deși activitatea lui în față a fost redusă. Gol frumos, însă Rusu era în ofsaid.

Deși Dică a făcut două schimbări devreme și Budescu a ieșit accidentat la pauză, Mioveni a preluat atacul în partea a doua fără să aibă vreo realizare notabilă.

„Prima ocazie a picat tot la poarta lui Greab, care a blocat bine la Gicu Grozav (65). Restul partidei? De uitat. „Decorul” de final a fost de-a dreptul plictisitor. 

Amfitrionii n-au forțat, argeșenii n-au avut nici idei, nici motivație să orchestreze o remontada. Dică a ajuns astfel la 3 eșecuri consecutive de la startul play-out-ului, cu zero goluri înscrise și 6 încasate, ritm în care se îndreaptă cu pași mari spre liga a doua.” Aurelian Botezatu pentru GSP

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *