Liniștea din comuna Teișani a fost perturbată în urma unui scandal iscat între conducerea Primăriei și majoritatea Consiliului Local. Totul a început de la încredințatrea unor spații în care să își desfășoare activitatea organizația nonguvernamentală, Curba de Cultură, cea care a fost nevoită să își strângă acum lucrurile și să plece. Iar, cu siguranță, singurii care au de pierdut sunt tinerii din comuna și nu numai.

Luptele politice au atins cote alarmante în comuna prahoveană Teișani. Iar ultima victima a neînțelegerilor dintre primarul Gheorghe Stanciu și majoritatea din legislativul comunal este  Curba de Cultură, un ONG, care a fost nevoit să-și strângă lucrurile să părăsească toate spațiile puse la dispoziție de administrație.

Prezent în cadrul emisiunii Oameni, Evenimente, Povești, moderată de Daniel Costache, consilierul local Cătălin Marghioala a  susținut că legislativul din Teișani nu a făcut decât să respecte legea.

Mihai Iordache a decis să demisioneze în 2021 din Consiliul Local Teișani tocmai din cauza acestor dispute și a modului distructiv în care funcționează legislativul.

Între timp, cei de la Curba de Cultură pășesc plini de emoție în spațiile în care până nu de mult își desfășurau activitate și-și amintesc cu bucurie de fiecare lucru pe care-l lasă în urmă sau de fiecare proiect pe care îl aveau pentru comunitatea din Teișani.

Ba mai mult, o clădire care teoretic deservea echipei de fotbal din comună, dar care nu a fost folosită niciodată, a fost transformată de Curba de Cultură în imobilul care a pus micuța localitate pe harta Europei.

Acum, copii din Teișani care doresc să participe în continuare la activități trebuie să mearga în comuna Izovarele, acolo unde Cosmin Catană și-a transformat casa în bunicilor în sediul Curbei de Cultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *