Reamenajarea zonei pietonale din Parcul Nichita Stănescu a reintrat în atenția autorităților locale. Totuși, pentru început, doar la nivel de discuții. Asta în condițiile în care nimeni nu a prezentat în timpul dezbaterilor Consiliului Local Ploiești un proiect de reamenajare a respectivei zone de promenadă.  

Zona pietonală din parcul Nichita Stănescu din Ploiești pare că a fost uitată de autoritățile locale. Au trecut mai bine trei ani de când  vânzătorii de cărți care își desfășurau activitatea în zonă au fost mutați de Primărie pe strada Griviței. În urma acestei mutări au rămas doar foișoarele care au ajuns într-o stare de degradare avansată.

În prezent, se pare că singura soluție găsită de autorități este de a dărâma acele foișoare.

La nivel declarativ, în cel mai scurt timp ar urma ca autoritățile locale să ia o decizie în ceea ce privește modul în care va fi reamenjat Parcul Nichita Stănescu.

În urmă cu mai bine de trei ani, fosta conducere a Primăriei Ploiești intenționa ca zona să fie una de promenadă, în care ploieștenii să poată să savureze o cafea, la una dintre terase care urmau a fi amenajate. Planurile au fost năruite în momentul în care s-a aflat că în zonă trec niște conducte, astfel că s-a ajuns ca ploieștenii să se plimbe printre foișoarele deteriorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *