Un șofer ploieștean de 40 de ani este cercetat penal pentru că a refuzat, de două ori, să-i fie recoltate probe biologice, după ce polițiștii l-au găsit zăcând mort de beat, la volanul mașinii, într-o stație de autobuz de pe Bd. Republicii.

“Noaptea trecută, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului, au fost sesizați de către Poliția Locală Ploiești despre faptul că într-o stație de autobuz de pe Bulevardul Republicii se află, oprit, un autoturism al cărui conducător auto emană halenă alcoolică.

Cu ocazia solicitării documentelor personale și ale autoturismului, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiu, care emana halenă alcoolică.

Având în vedere acest aspect, polițiștii au testat bărbatul cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au condus șoferul la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge, acesta refuzând cele două recoltări”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *