Ne putem alege cu probleme de sănătate din sălile de fitness. Ce este de făcut?

Goana in salile de fitness, pe repede-inainte, ca sa aratam bine in vacanta, nu are ca rezultat doar un trup perfect. Defapt nici nu il putem obtine atat de facil, daca nu tinem seama de cateva reguli. Ne poate cauza insa o serie de probleme de sanatate. Un exercitiu neexecutat corect, ori suprasolicitarea la sala de sport, ne pot trimite in cabinetele medicilor, spun antrenorii de fitness si kinetoterapeutii, iar remedierea afectiunilor poate fi indelungata.

Astfel este necesar ca inainte exersarii unor miscari sa cerem un sfat specialistilor. Asta nu inseamna ca suntem neaparat obligati sa ne angajam un antrenor personal.

Nu este imposibil nici transformarea corpului intr-un timp mai scurt, insa specialistii au cateva recomandari clare in acest sens.

Specialistii mai spun ca pentru un antrenament si mai eficient avem nevoie si de relaxare. Aceasta faza se caracterizeaza prin reducerea intensitatii antrenamentului la aproximativ 50% si ar trebui sa fie facuta la fiecare a patra pana la a cincea saptamana de antrenament.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *