Bărbat depistat la volan, conducând sub influența alcoolului

A fost descoperit ieri în jurul orei 16:30, în timp ce oamenii legii se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu.Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, direcția de deplasare Potigrafu către Ploieşti, circulă un autoturism având o deplasare sinuasă, fiind posibil ca șoferul să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, polițiștii au efecuat verificări în vederea depistării conducătorului auto, acesta fiind oprit la scurt timp pe DN 1, pe raza comunei Bărcănești și identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Gorgota.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Vezi şi https://republikanews.ro/comisariatul-regional-protectia…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *