Jandarmeria Prahova, în mijlocul celui mai mare scandal al anului. Anchetă la Jandarmeria Prahova, după ce candidații la admitere au primit un test greșit. Parchetul Militar va investiga condițiile în care a s-a desfășurat examenul organizat la Inspectoratul de Jandarmi Prahova. Cercetările urmăresc felul în care 11 candidați au obținut punctaj maxim, în urma contestațiilor, după ce inițial le-au fost date alte teste decât cele oficiale, de concurs. Patru jandarmi sunt cercetați de procurori.

Jandarmeria Română anunță că a demarat o anchetă pentru a verifica situația din Prahova. Aici, candidații pentru școlile de subofițeri ale Jandarmeriei au primit un alt test. Inițial,  candidații au primit note de 3, șablonul de corectare fiind cel care ar fi trebuit aplicat dacă subiectele ar fi fost cele corecte, iar în urma contestațiilor toți au fost notați cu nota 10. Este vorba despre 11 candidați în acestă situație. Sesizarea către Parchetul Militar a fost făcută deInspectoratuş General al Jandarmeriei Române.

Nu a fost luată în considerarea posibilitatea reluării examenului pentru cei 11 candidaţi sau în integralitate, deoarece nu există bază legală.

Mai mulţi candidaţi la examenele organizate în şcolile de subofiţeri de jandarmi de la Fălticeni şi Drăgăşani au obţinut nota 10 după contestaţii. Aceasta în condiţiile în care evaluările iniţiale arătau note de 2 sau 3.

Vezi şi https://republikanews.ro/cel-mai-mare-car-din-tara/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *