O persoană din satul Gornet,aflată în carantină zonală, “a fugit” la mare. Surse: cine este?

O persoană din satul Gornet,aflată în carantină zonală, “a fugit” la mare. Surse: cine este?

Dorul de mare a fost imposibil de stăpânit de o persoană din Gornet, localitate aflată sub carantină. A nesocotit măsurile de carantinare şi a plecat la mare. Numai că poliţia nu a stat cu mâinile în sân şi a intervenit

“La data de 26 iulie a.c, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești s-au autosesizat, cu privire la faptul că o persoană din satul Gornet, localitate ce se află în carantină zonală, s-ar fi deplasat la data de 25 iulie în stațiunea Costinești și ar încălcat măsura impusă pentru prevenirea răspândiri virusului SARS-COV-2.
Polițiștii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, potrivit IJP Prahova.

Potrivit unor surse, se pare că cel care a fugit la mare este chiar fiul viceprimarului localităţii aflate în carantină zonală.

cel mai verde complex reziential

Vezi şi https://republikanews.ro/candidatul-psd-la-primaria-campina-nicolae-moisescu-infectat-cu-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR1Se7Uq0GbgASrN4X1byN0pYlBm-en6OlE9_BzCnaiK2bC5pEIcj2d4I3k

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here