logo
RNTV Live

85 posturi de soldați profesioniști scoase la concurs la ISU Prahova!

exercitiu-isu-4
Mihai Constantinescu

85 posturi de soldați profesioniști scoase la concurs!

Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul ISU Prahova.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste posturi pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu.

Candidații vor avea de trecut două probe eliminatorii – „urcarea pe scară” și „deplasarea în subsolul întunecat”- și vor parcurge un traseu practic aplicativ.

𝐏𝐫𝐨𝐛𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐥𝐢𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 se aplică pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile calității de pompier. Aceste probe constau în: 𝒖𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒆 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒂̆ și 𝒅𝒆𝒑𝒍𝒂𝒔𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒔𝒖𝒃𝒔𝒐𝒍 𝒊̂𝒏𝒕𝒖𝒏𝒆𝒄𝒂𝒕.

𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 constă în 𝒑𝒂𝒓𝒄𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒔𝒆𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄 𝒂𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒗 prezentat în materialul video de mai jos.

Mai multe detalii puteți afla accesând site-ul www.isuprahova.ro, secțiunea Cariera sau accesând http://www.isuprahova.ro/pdf/cariera/2021/noiembrie/gradati.pdf.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor