Accident rutier grav pe DN1B. Trei autovehicule implicate dintre care si un microbuz plin cu călători

omv

Trafic dirijat de DN1B

Accident rutier grav pe DN1B. Trei autovehicule implicate dintre care si un microbuz plin cu călători

În acest moment traficul este dirijau pe DN1B, pe raza orașului Mizil, în zona fostei primării, pe sensul de mers Ploiești-Buzău. Aici s-a produs un accident rutier în care sunt implicate 3 autovehicule.

just insolv sprl

Din primele verificări, se pare că un autoturism nu ar fi păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în microbuzul care circula, de asemenea, în fața sa (microbuz care efectua transport public de persoane pe ruta Ploiești-Mizil).

Din accidentul rutier, a rezultat vătămarea corporală (posibil usoară) a unei femei în vârstă de 57 de ani din jud. Buzău, pasageră în cel de-al doilea autovehicul, anunţă reprezentanţii IJP Prahova.

vezi şi https://republikanews.ro/video-incendiu-de-proportii-uriase-la-o-ferma-din-prahova-pompierii-actioneaza-si-acum/?fbclid=IwAR08Vpfv4I9F_z4POrmbDqNOXuM48ElJ-NrjkGAV1DOuZezOlD5srrgEGHI

vezi şi https://republikanews.ro/video-updatepolitistii-din-mizil-perchezitii-in-dambovita-la-persoane-care-au-luat-bani-pentru-lucrari-de-constructie-si-nu-le-au-mai-facut/?fbclid=IwAR3KD4RZxBHC6QZIetqVD343ysaX3BvC3ZVyx3Lu2BkbEPzK92RrWKS2g_k

Foto cu caracter ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here