logo
RNTV Live

7 ore și jumătate fără gaze, în Prahova

11111-6
Ștefan Petre

Distrigaz Sud Rețele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în localitatea Chițorani, județul Prahova:

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanții unei companii terțe ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe strada Mihai Viteazul, din localitatea Bucov, județul Prahova, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 25 mai 2023, începând cu ora 10:30.  

În urma acestei opriri sunt afectați 310 de clienți casnici și non-casnici situați în localitatea Chițorani, din județul Prahova.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, 25 mai 2023, până în ora 18:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere.

  • comunicat de presă emis de oficialii Distrigaz Sud Rețele

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor