logo
RNTV Live

7 copii, intoxicați cu monoxid de carbon în comuna Bălțești

7 copii intoxicați cu monoxid de carbon în comuna Bălțești/ sursă foto CIty News
Mihai Constantinescu

Intoxicaţi cu monoxid de carbon

7 copii din comuna Băşteşti sunt în stare gravă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cel mai mic dintre ei are doar 2 luni, iar cel mai mare are 8 ani. Copilul de 2 luni este şi cel mai afectat dintre toţi.

Nenorocirea s-a petrecut din cauza sobei din casă. Tatăl a vrut să încălzească locuinţa, dar soba defectă a împrăştiat monoxid de carbon. Norocul celor mci a fost că tatăl  a simţit mirosul şi a sunat la 112. Toţi cei şapte copii manifestă vomă, amețeli și sunt constienţi.

La faţa locului au fost chemaţi medicii de pe ambulanţă care acordă ajutior. Cei mci vor fi transportaţi de urgenţă la spital.

UPDATE

La Izeşti. şapte copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Este vorba despre o fetiţă de 6 ani, alta de 7 ani, un  băiat de 3 ani, fetiţă de 4 ani, un băieţel de 2 luni, altul de 2 ani şi 5 luni şi unul de un an şi 7 luni. Aceştia au acuzat cefalee, ameţeli.
Părinţii au rămas cu copiii la Spitalul de Pediatrie.

În total au intervenit trei ambulanțe SAJ, 1C2 și 2 B2, și un echipaj de la SMURD prim ajutor

Informaţii puse la dispoziţie de SAJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor