logo
RNTV Live

65% dintre tinerii de la Concordia și-au pierdut locul de muncă. Ei sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de COVID 19

Principesa Maria la Concordia
Daniel

Virusul COVID 19 omoară oameni și distruge speranțe

Dincolo de miile de vieti luate, noul tip de coronavirus amenință inclusiv economia le nivel mondial. Primii care vor avea de suferit sunt cei care munceau pentru sa-i duce traiul de la o zi la alta. În aceasta categorie sunt si tinerii ajutati de Organizatia Umanitara Concordia sa se integreze pe piata muncii. Reprezentantii organizatiei spun ca proviziile le vor ajunge pentru o perioada scurta de timp. 65% dintre tinerii angajati care locuiesc in apartamentele sociale ale organizatiei si care aveau locuri de munca preponderent in domeniul HORECA si cel al serviciilor de curatenie, si-au pierdut locul de munca in aceasta perioada.

Nicu, ajutat să spere

Nicu este un tânăr cu nevoi speciale care a crescut în mai multe case de copii, unde a avut o viață foarte grea. Apoi a trăit pe stradă.

La CONCORDIA a fost ajutat să treacă peste traume, să se simtă în siguranță și să își găsească un loc de muncă. I-a fost mereu frică să nu rămână fără mâncare, fără serviciu. Una dintre frici s-a adeverit: criza Coronavirus l-a făcut să își piardă locul de muncă. Pentru Nicu e greu să înțeleagă de ce nu poate fi angajat și își face griji pentru că nu știe cum se va descurca. Tot ce își dorește este să poată să-și asigure cele necesare traiului zilnic.

Ca el mai sunt alti 78 de copii care au ieșit din centrele de plasament și care au devenit adulți.Un tânăr are nevoie de 700 lei pe lună sau de 24 de lei pe zi pentru a trece peste perioada asta.

Cei care vor sa contribuie cu mici donatii, o pot face accesand urmatorul link.

http://concordia.org.ro/ajuta-si-tu/doneaza-acum/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor