logo
RNTV Live

60 de tineri din Prahova vor învăța să să implice în viața comunităților în care trăiesc

Afis Tineri cu atitudini civice 2
Oana Stoica

Asociația ARES’EL  anunță lansarea proiectul: TINERI CU ATITUDINI CIVICE 2, ce se va desfășura în perioada 01.10.2021-30.11.2021. Activitățile vor fi organizate  în județul Prahova  în localitățile: Plopeni Sat, Vîlcănești, Câmpina și Sinaia.

Proiectul este finanțat de Consiliul  Județean  Prahova și este implementat în parteneriat cu Fundația Județeana pentru Tineret Prahova, Școala Gimnazială ,,Erou Sergent Grigore Ioan”, Comuna Dumbrăvești, Școala Gimnazială Comuna Vîlcănești și Liceul Tehnologic Mecanic, Municipiul Câmpina.

Bugetul proiectului este de 1377,40 lei.

Prin activitățile principale ale sale:Activități de informare și consiliere în școli pe tema: Voluntariat, Norme morale și civice, Drepturi și Îndatoriri cetățenești; Concurs civic: „FII SMART, IMPLICĂ-TE!

Seminar nonformal de promovare a voluntariatului, a normelor morale și civice, a drepturilor și îndatoririlor cetățenești, proiectul își propune creșterea gradului de implicare a tinerilor din județul Prahova în procesul de dezvoltare al comunității prin promovarea atitudinii civice, voluntariat, dezvoltare socială și personală.

Beneficiarii proiectului: 60 de tineri (Plopeni Sat, Vîlcănești, Câmpina) din clasele V-VIII (comportament inadecvat în cadrul școlii, vulnerabilitate socială crescută, risc de excludere socială sau de alunecare pe panta delicvenței juvenile).

Rezultatele principale ale proiectului: 60 de tineri conștientizați asupra vieții comunității și dezvoltării unei atitudini civice, un concurs civic, 15 tineri câștigătorii ai concursului civic, 23 participanți la seminar, un seminar nonformal.

Pentru mai multe detalii la nr. de tel: 0733389228 și e-mail: asociația_aresel@yahoo.com .

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor