logo
RNTV Live

Dragnea se simte amenințat și mușcă. Atac la Ponta și Tudose

ponta_si_dragnea
rnews

Dragnea se simte amenințat și mușcă

Mai mulți membri PSD s-au alăturat, în ultimele zile, partidului fostului premier Victor Ponta. Într-o declarație dată la A3, Liviu Dragnea a spus că doi foști premieri (n.r. – Victor Ponta și Mihai Tudose) au o atitudine de șobolan. 

Fostul premier Mihai Tudose este unul dintre liderii opoziției din partid.

 

„Nu vor reuşi să ia oameni din PSD. Este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin. Până la urmă, nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură. Dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacrifice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre şi deputatul Gabriela Podaşcă au anunţat, miercuri, că au demisionat din PSD şi s-au înscris în partidul ProRomânia, condus de Victor Ponta.

Dobre a spus că un singur om a confiscat Guvernul şi Parlamentul şi realizează legi în interes personal.

Marți, au plecat deputații Cătălin Nechifor și Emilia Meiroșu.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor