logo
RNTV Live

Ștampilă pentru Numărul 1, Simona Halep! Exclusiv la Bușteni!

halep stampila
Ciprian Radu

Ștampilă pentru Numărul 1, Simona Halep!

Poșta Română a realizat o ștampilă poștală ocazională și o ilustrată, ambele dedicate Simonei Halep și performanței acesteia. 

Inițiativa i-a aparținut senatorului Emanoil Savin. Au contribuit Primăria Bușteni, Fundația Culturală Bartoc, Asociația Filateliștilor București și Poșta Română.

Ștampila conţine inscripția ”NUMĂRUL 1 MONDIAL ÎN CLASAMENTUL WTA DIN 2017”.

Cartea poștală o prezintă pe Simona Halep alături de globul pământesc, pe care e figurată Republica Populară Chineză, acolo unde, la Beijing, la 7 octombrie, a ajuns în postura de lider mondial.

Ștampila a fost folosită exclusiv în ziua de 19 decembrie 2017, la Oficiul Poștal din Bușteni, cu aprobarea Poștei Române și a fost aplicată pe toată corespondența care a trecut prin Oficiul Poștal Bușteni în ziua de 19 decembrie.

Pe verso ilustratei, textul ”SIMONA HALEP, CETĂȚEAN DE ONOARE AL ORAȘULUI BUȘTENI, A DEVENIT LA 7 OCTOMBRIE 2017, LA BEIJING, LIDER AL TENISULUI MONDIAL” este tipărit pe o imagine a orașului Bușteni. Cărțile poștale s-au tipărit în 500 de exemplare.

O parte din aceste ilustrate au fost oferite de Simona Halep marți  seara, în cadrul unui eveniment-surpriză organizat de Primăria Bușteni la sediul Ministerului Tineretului și Sportului. Au participat senatorul Emanoil Savin, ministrul Marius Alexandru Dunca,  președintele COSR, Mihai Covaliu, și primarul orașului Bușteni, Irinel Ghiță.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor