logo
RNTV Live

4 ore de foc în Prahova. Oamenii legii, în acţiune/ FOTO

transport-marfa-si-persoane
Mihai Constantinescu

4 ore de foc în Prahova! În această dimineață, în intervalul orar 07:00 – 11:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, pe DN1 – E60 km 48+800, pe raza localității Românești, pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate sau speciale.

Astfel, în cadrul acțiunii, poliţiştii au verificat peste 70 de autovehicule, dintre care peste 30 destinate transportului public de persoane.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru abateri la regimul rutier, în valoare totală de peste 5.600 de lei. Totodată, poliţiştii au efectuat peste 45 de testări cu aparatul etilotest.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/calitatea-apei-in-prahova-2/

comunicat de presă

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor