logo
RNTV Live

26 de oameni au fost uciși într-o biserică! Copii mici, printre victimele ucigașului

26 de oameni au fost uciși într-o biserică!
Ciprian Radu

26 de oameni au fost uciși într-o biserică!

Un bărbat a ucis 26 de oameni într-o biserică din Sutherland Springs, Texas, duminică. 

Alte 20 de persoane au fost rănite.

Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numără şi un copil de doi ani. Fiica pastorului, în vârstă de 14 ani, a fost și ea ucisă. Victime au vârste cuprinse între 5 și 72 de ani.

Atacatorul este un tânăr de 26 de ani, alb. Se numește Patrick Kelley și a murit la scurt timp după atac. Nu este clar dacă a fost ucis de autorități sau și-a luat singur viața.  Era îmbrăcat în negru și purta o vestă antiglonț. Atacul a fost comis cu o armă de asalt semiautomată de tip Rugger AR.

CITEȘTE și Clipe de groază pentru un prahovean. A fost înjunghiat în abdomen

A deschis focul în plină slujbă religioasă. Un localnic și-a luat arma și l-a înfruntat. Atacatorul a reușit să fugă, dar a fost găsit mort în mașină.

Conform presei americane, tânărul este fost militar, avea 26 de ani și a fost concediat din Forțele Aeriene după ce a compărut în fața curții marțiale în 2014.  Locuia la periferia orașului San Antonio, situat la circa 50 de km de locul atacului, scrie Agerpres.

Foto Digi 24

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor