36 de polițiști nou încadrați se pregătesc intens în poligon

În perioada 12-23 iunie, 36 de polițiști nou încadrați la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, precum și la  Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina parcurg un modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, organizat de polițiștii din cadrul Serviciului Pregătire Profesională, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Totul, pentru a avea polițiști profesioniști, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ.

După parcurgerea componentei teoretice a modulului și executarea unor exerciții demonstrative pentru deprinderea abilităților necesare pentru manipularea armamentul din dotare în condiții de siguranță, care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului, activitatea de pregătire s-a mutat în poligonul Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascar Câmpina, unde au executat mai multe ședințe de tragere.

Pregătirea inițială şi continuă a poliţiştilor nou veniți este parte a măsurilor luate la nivelul instituției pentru asigurarea unui serviciu polițienesc de calitate pentru siguranța cetățenilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *