logo
RNTV Live

30 de copii de pană în 5 ani, umiliți de angajații stației CFR Bușteni/FOTO/ VIDEO

copii-2
Erika Stoica

30 de copii de pană în 5 ani, umiliți de angajații stației CFR Bușteni.

Este întamplarea prin care trece chiar în aceste momente un grup de micuți cu varste de pană în 5 ani. Împreună cu însoțitorii lor, copiii sunt în gara Bușteni și așteaptă trenul care are o întarziere de 70 de minute.

Potrivit unei cititoare republikanews. situația ar fi putut fi evitată dacă angajații de la gara CFR Bușteni ar fi răspuns la telefon și comunicau întarzierea trenului. Se pare că însotitorii lor ar fi sunat în repetate randuri tocmai pentru a se asigura ca trenul pleacă la timp, pentru a nu ține copiii în frig.

Ajuns în stație, grupul s-a confruntat cu atitudinea lipsită de profesionalism a angajatei CFR care, cel mai probabil, nu a avut chef să răspundă la telefon și care nu a arătat strop de empatie pentru micuții care stau în frig. Dacă s-ar fi știut de întarziere, grupul ramanea la cazare.

Ca să treacă mai ușor peste acest moment, însoțitorii micuților au încercat s-a îndulcească frigul și așteptarea cu un cantecel.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor