logo
RNTV Live

3 rochii ale Prințesei Diana vor fi scoase la licitație

img (1)
Fălcescu Andreea

În Los Angeles, vor avea loc licitații pentru trei rochii ce au aparținut prințesei Diana. Acestea nu au mai fost expuse public de mai mult de 30 de ani, conform informațiilor recente. Licitațiile vor începe la anumite prețuri, iar data evenimentului este cunoscută.

În vara aceasta va fi organizată o licitație pentru cele trei rochii ale prințesei Diana, care nu au fost expuse public de peste 30 de ani, conform Daily Mail. Evenimentul va avea loc pe 26 și 27 august, în weekendul dinaintea celei de-a 26-a aniversări a decesului prințesei din Wales.

Una dintre cele trei rochii scoase la licitație este cea pe care a purtat-o prințesa Diana la premiera filmului Hot Shots! la Odeon, în noiembrie 1991. La eveniment a fost prezentă alături de soțul său, prințul Charles, și de președintele Ungariei și soția sa. Rochia, realizată de designerul britanic Bruce Oldfield, este confecționată din mătase stacojie și este așteptată să aducă cea mai mare ofertă, estimată între 160.000 și 320.000 de lire sterline.

Cele două rochii rămase sunt create de designerul personal al prințesei Diana, Catherine Walker. Unul dintre ele este o rochie albă din crep de mătase cu benzi negre de catifea și căptușeală de mătase, purtată la o ceremonie privată, fără bretele. Licitația pentru această rochie este așteptată să înceapă de la 48.000 de lire sterline și să ajungă până la 64.000 de lire sterline.

Sursa: dcnews.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor