logo
RNTV Live

3 focare de CORONAVIRUS raportate în ultimele ore

Autorităţile au raportat sursă foto Europa FM
Daniel

Focar la o societate din Breaza

La o societate comerciala din Breaza, 13 dintre cei 57 de angajați au fost depistați pozitiv. Cei confirmați cu SARS-COV2 au fost izolați, iar 34 de contacți au fost carantinați. Activitatea a fost suspendată, temporar, iar în unitate s-a făcut dezinfecția spațiilor.

Focar la o primărie din Prahova

Si la Primăria Păulești, la un compartimentul Achiziti, patru angajați au fost depistați pozitiv. Activitatea a fost temporar sistată si a fost făcută dezinfecția.

Focar într-o unitate medicală

DSP Prahova a identificat un nou focar într-o unitate medicală din județ. Opt dintre cele nouă cadre medicale ale secției de Radiologie a Spitalului Municipal Schuller din Ploiești au fost confirmate cu noul coronavirus. Acestea au fost izolate, iar activitatea este asigurată, momentan, de un singur asistent care nu este contactul niciunuia dintre cei confirmați. A fost efectuată dezinfecția spațiilor, conform normelor sanitare.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor