logo
RNTV Live

25 de ani a Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite

steag
Theo Tănăsescu

La împlinirea a 25 de ani a Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite, a fost dedicată o rezoluție României în Congresul SUA.

Documentul reafirmând legăturile apropiate dintre cele două țări, „bazate pe un angajament comun față de libertate, democrație, statul de drept și prosperitate economică”.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei României în SUA, cei doi copreședinți ai Grupului de prietenie cu România din Congresul Statelor Unite ale Americii, membrii Camerei Reprezentanților Mike Turner și Debbie Dingell, care reprezintă cele două mari partide americane, Republican și Democrat, au introdus o rezoluție pentru a onora oficial borna de 25 de ani a Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aiciRezoluție dedicată României în Congresul SUA, la împlinirea a 25 de ani a Parteneriatul Strategic dintre România și Statele Unite (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor