logo
RNTV Live

22 de foști fotbaliști primesc licențele de antrenori

download (1)
Cristian Anghelescu

Cursul organizat în premieră de Școala Federală de Antrenori pentru obținerea licențelor cumulate UEFA B+A dedicat foștilor jucători profesioniști cu activitate îndelungată a ajuns la final, iar astăzi în sala ”Nicolae Dobrin” de la sediul FRF, în prezența președintelui Răzvan Burleanu, antrenorii vor primi diplomele de absolvire și vor intra în posesia licențelor în cadrul unei festivități la care accesul presei este permis.

22 de foști fotbaliști au susținut și promovat examenul final, în decembrie, care a constat într-o probă scrisă și în susținerea lucrării de licență în fața comisiei de examinare. Aceștia sunt noii deținători ai licențelor UEFA B și A: Florin Bătrînu, Marius Bilașco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuț Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuț Luțu, Ionuț Mazilu, Marius Măldărășanu, Marius Mitu, Cătălin Mulțescu, Cătălin Munteanu, Valentin Năstase, Valentin Negru, Daniel Oprița, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Șoavă, Mihai Stere, Cristian Todea.

Cursul a început în luna februarie a anului trecut și a cuprins șase module. Criteriile principale de admitere au fost: deținerea carnetului de antrenor, peste 200 de jocuri în competițiile oficiale din România și din străinătate, să nu fie jucător activ. Posibilitatea organizării unui astfel de curs a fost prevăzută în Convenția UEFA, Ediția 2015, conform art. 5, lit. e) coroborat cu art. 22 și art. 23.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor