logo
RNTV Live

2022, an al investiţiilor în Ploieşti/ VIDEO

Theo Tănăsescu

2022, an al investiţiilor în Ploieşti

Anul 2022 este un an al investiţiilor, dar nu neapărat al şantierelor şi asta din cauza unor proceduri anevoioase care întârzie de cele mai multe ori lucrările.

Invitat în studioul Ploieşti TV, consilierul local Dragoş Machiţescu a vorbit despre proiectele aflate în curs de derulare la nivelul oraşului. Pasajele subterane, fostul CINEMASCOP, dar şi proiecte care vizează exculsiv infrastructura sunt pe masa consilierilor locali.

2022, an al investiţiilor în Ploieşti

Fondurile europene sunt principala sursă de finanţare pentru dezvoltarea oraşului Ploieşti. Din păcate, multe dintre ele se află la stadiul de fezabilitate, însă, dacă totul merge conform planului, municipiul ar putea avea parte de o schimbare pe măsura.

Consilierul PNL a vorbit în emisiune şi despre proiecte care vizează Bulevardul Castanilor şi pasajele din bariera Bucureşti.

Inclusiv fosta sala de cinema din centrul oraşului ar putea reveni la viata, dacă se va găsi o sursă de finanţare concretă.

Acesta este şi motivul pentru care singurul proiect major de investiţii care va fi demarat la propriu va fi parcarea supraetajata din zona halelor centrale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor