logo
RNTV Live

200 de kg de articole pirotehnice confiscate de polițiștii prahoveni/ VIDEO

Mihai Constantinescu

200 de kg de articole pirotehnice confiscate de polițiștii prahoveni

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi, împreună cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Târgșorul Vechi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Bîrbatul în vârstă de 44 de ani oferea spre vânzare materiale pirotehnice, pe raza comunei Târgșorul Vechi, fără a fi autorizat în acest sens.

Cu ocazia percheziției, în locuința bărbatului a fost găsită cantitatea de aproximativ 200 de kg de articole pirotehnice. Acestea erau din diferite categorii, iar deținere neautorizată este interzisă.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept’’, articolele în cauză fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-socante-cu-casa-unde-o…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-inceput-distribuirea…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor