logo
RNTV Live

Ora 20.00/Aproape 5000 de oameni protestează la Ploieşti. Printre ei, un bărbat care a venit în cârje să-şi apere drepturile!!!!

rnews

 

Aproape 5000 de oameni protesează la această oră în Ploieşti. Au plecat din centru şi se îndreaptă spre zona de nord a municipiului. Un miting paşnic, până la această oră, toţi protesatarii manifestându-se  şi mărşăluind fără a provoca vreun incident. Îşi strigă nemulţumirile şi cer abrogarea OUG privind modificarea Codului Penal. Zona Ghe. Doja, sensul de mers BCR – Caraiman este blocată la această oră.

 

Printre protestatarii de la Ploieşti, un bărbat care a ţinut să participe la miting şi să bată tot drumul din centru până în zona de nord a oraşului…în cârje. Toate astea pentru a-şi apăra şi a-şi exprima dreptul la libertate şi exprimare a opiniei. UN gest fără precedent, un gest care spune mai multe decât o pot face o mie de cuvinte.

Update – Protestatarii se îndreaptă acum spre zona de vest a oraşului. Niciun incident nu a fost semnalat, până la această oră.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor