logo
RNTV Live

185.000 de lei pentru ca şase prahoveni să plece la New York. Vezi în ce scop-Video

5077-5077_New-York-Broadway-MAIN
Raluca Eparu

Şase persoane din Prahova vor merge în luna mai a acestui an la un eveniment cultural din Statele Unite ale Americii. Este vorba despre Festivalul România Broadway New York pentru care s-a alocat suma de 185.000 de lei.

Preţul estimativ doar pentru transport ar fi de 5.520 de lei, dar vor mai trebui calculate şi diurnă, cazare, masă şi materiale de promovare.

Proiectul a trezit numeroase comentarii din partea consilierilor judeţeni PNL care s-au obţinut de la vot, dar până la urmă acesta a trecut cu 17 voturi ale PSD şi PMP. De la vot s-au mai abţinut şi doi consilieri de la ALDE, în timp ce doi aleţi de la PSD au fost absenţi.

Eugen Ionică, consilier PNL, a spus că nu i se pare oportună această deplasare, că nu crede că vor fi găsiţi acolo oamenii care să îţi dorească să aibă relaţii economice cu Judeţul Prahova.

Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova a declarat că el nu va merge în SUA pentru că nu poate zbura cu avionul şi a pus condiţia ca cei patru consilieri judeţeni care vor merge să fie la cel puţin al doilea mandat.

 

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor