logo
RNTV Live

16 milioane de lei pentru modernizarea străzilor din Filipeștii de Pădure

filipestii de padure
Oana Stoica

Primăria comunei prahovene Filipeștii de Pădure a obținut de la Ministerul Dezvoltării, prin programul “Anghel Saligny” 16.000.000 de lei pentru proiectul “Reabilitare și modernizare străzi în comuna Filipeștii de Pădure, județul Prahova”.

Vorbim despre echivalentul unui buget de investiții al localității pe aproximativ 4-5 ani.

În prezent, se lucrează la un Studiu de Fezabilitate care va arăta câți kilometri de drumuri vor fi asfaltați din acești bani.

Lucrările ar putea începe undeva în primăvara anului viitor, după derularea unei licitații. Proiectul presupune atât asfaltarea străzilor, cât și realizarea de rigole pentru preluarea apelor pluviale, precum și amenajarea intrărilor în curțile localnicilor.

Planul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, este destinat modernizării și dezvoltării comunităților locale, asigurării condițiilor pe care cetățenii din fiecare localitate le așteaptă de foarte mult timp.

Lista obiectivelor de investiții în rețeaua de apă, canalizare și drumuri finanțate prin programul respectiv a fost finalizată recent pentru județul Prahova.

Aceasta cuprinde 158 de obiective de investiții, în valoare totală de 1.492.794.607,99 lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor