logo
RNTV Live

Ani grei de închisoare pentru Vasile Pascale, criminalul care și-a ucis amanta

pascale bun
rnews

Vasile Pascale, criminalul din Ploiești care și-a ucis amanta anul trecut a fost condamnat la 16 ani de închisoare. Decizia luată azi de Curtea de Apel din Ploiești este definitivă.

Vasile Pascale a fost condamnat în luna februarie, de Tribunalul Prahova la 16 ani de închisoare și la plata a câte 100.000 de euro soțului și fiului victimei, drept daune morale, însă decizia a fost atacată.

Astăzi, Curtea de Apel Ploiești a decis să respingă contestațiile, astfel că Vasile Pascale, criminalul din Ploiești care și-a ucis amanta, a rămas cu această condamnare cu executare.

În august 2016, individul a ucis-o pe Tatiana Tudor, înjunghiind-o și abandonându-i trupul pe un câmp situat la marginea străzii Poligonului, la ieșirea din Ploiești spre Brașov.

Criminalul a cunoscut-o pe femeie, de profesie contabilă, pe Facebook, fiind una din multele cuceriri pe care bărbatul le-a făcut pe facebook.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor