logo
RNTV Live

PREGĂTIȚI PENTRU DESZĂPEZIRE

Dumitrescu Vlad

Prima zăpadă care a căzut în județul Prahova a dat mari bătăi de cap atât Consiliului Județean, cât și reprezentanților Primăriei Ploiești! La o săptămână distanță, autoritățile promit că, în cazul în care va mai ninge, vor fi pregătite să intervină ca la carte. Ba mai mult, în Ploiești, operatorul de deszăpezire a defilat, la propriu, cu utilajele pe străzile din municipiu pentru a arăta că are puterea să intervină pe viitor. 

Autoritățile ploieștene și cele județene susțin că sunt pregătite să intervină în cazul în care zăpada își va face resimțită prezența în Prahova.

Spre exemplu, conducerea Consiliului Județean Prahova  a recunoscut că au existat probleme legate de deszăpezirea drumurilor județene, însă acum susține că operatorii sunt pregătiți să intervină corespunzător.

De altfel și reprezentanții RASP PLOIEȘTI susțin că, în urma solicitării, operatorul care intervine pentru deszăpezirea municipiului a suplimentat numărul utilajelor până la 30, așa cum prevede contractul.

Iar pentru a arăta că deține toate utilajele de deszăpezire operatorul a defilat, duminică, la propriu, pe străzile din Ploiești. Astfel,   circulația  pe strada Gheorghe Doja, una dintre cele mai intens circulate artere din municipiu, a fost blocată pe alocuri de utilajele de mare tonaj.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor