logo
RNTV Live

1200 de euro furați la spălătorie, în Câmpina

img
Ștefan Petre

Un angajat al unei spălătorii auto din municipiul Câmpina a fost reţinut de poliție după ce a furat 1.200 de euro din mașina unei femei, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, citat de Libertatea.

Pe 10 februarie, o femeie de 56 de ani din Brebu a dus autoturismul personal la o spălătorie din Câmpina, iar când a ajuns acasă a sesizat că suma de 1.200 de euro care se afla în interiorul maşinii dispăruse.

Ulterior, femeia a sesizat poliţia. „În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din oraşul Breaza, angajat al spălătoriei în cauză”, a precizat IPJ Prahova.

Poliţiştii au mai găsit la locuinţa hoțului doar 1.000 de lei.

„În vederea administrării probatoriului, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la domiciliul bărbatului, ocazie cu care a fost identificată şi ridicată suma de 1.000 de lei, din cercetări reieşind că banii în cauză fac parte din banii sustraşi”, anunță poliţiştii.

Vinovatul a fost arestat pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.



romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor