logo
RNTV Live

1000 de AFI Gift Carduri garantate…pentru că de sărbători cadourile duc la AFI Ploiești

cover advertorial_7_campanie de iarna
Daniel

AFI Ploiești dă startul sărbătorilor de iarnă!

În perioada 16 noiembrie – 21 decembrie, primii 1.000 de clienți care fac cumpărături de minimum 150 de lei în AFI Ploiești, primesc garantat un AFI Gift Card în valoare de 30 de lei și intră automat în tombola pentru marele premiu, un smartwatch Fossil, oferit de Be in time.

Înscrierea bonurilor pentru validarea câștigurilor se face exclusiv online pe www.afi-ploiesti.ro.

Redescoperă colecțiile brand-ului polonez CROPP, într-un spațiu de trei ori mai mare, din 12 noiembrie la AFI Ploiești. Cu un concept ce își găsește inspirația în muzica și cultura contemporană, colecțiile celebrului brand CROPP sunt nelipsite din garderoba adolescenților, dar și a adulților cu spirit tânăr.

MY GEISHA, un brand românesc care comercializează parfumuri şi uleiuri de parfum, deja recunoscute internațional, s-a alăturat și el magazinelor din AFI Ploiești în acest sezon. Și surprizele continuă: din 24 noiembrie îți vei putea achiziționa produsele cosmetice preferate din noul magazin PUPA, care va fi situat la parterul AFI Ploiești, în zona intrării Iris.

Spiritul festiv se face simțit și în online, unde prietenii de pe canalele de socializare ale AFI Ploiești sunt așteptați cu o mulțime de cadouri speciale, concursuri și sfaturi de sezon pentru alegerea ținutelor potrivite. Începând cu 19 noiembrie, Renata Bota & Christian Balasz,unul dintre cele mai simpatice cupluri din online, vă așteaptă în fiecare joi și sâmbăta cu o serie de clipuri inspiraționale cu idei de cadouri pentru cei dragi.

Iar pentru cei care vor să meargă la sigur cu cadourile, AFI Ploiesti are soluția: oferă un AFI Gift Card și lasă-i pe cei dragi să descopere ofertele în magazinele partenere. Pentru că uneori…știu ei mai bine ce își doresc! În plus, dacă nu găsesc ceva pe gustul lor acum, au un an de zile la dispoziție ca să îl folosească.

Și cel mai important, nu uita să vii echipat cu mască atunci când mergi la mall! Folosește dezinfectantul pregătit la intrare, evită zonele aglomerate și traversează poarta care măsoară în timp real temperatura, pentru ca toți să ne putem bucura de cumpărături în siguranță.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor