logo
RNTV Live

Are 10 ani, o mamă bolnavă de cancer și o singură dorință: să aibă un ghiozdan nou pentru școală. Povestea emoționantă a unui copil pe care și tu îl poți ajuta!

Oana Stoica

Ajută un copil să meargă la școală!

Peste 200 000 de copii au renunțat în ultimii ani la școala. Cei mai mulți dintre aceștia provin din familii care trăiesc la limita sărăciei.

Republikanews.ro lansează o campanie menită să-i sprijine pe elevii pentru care începutul de an școlar nu este o bucurie. Sunt tot mai mulți copii care nu mai pot merge la școală pentru că nu au nici măcar un caiet sau un ghiozdan. Avem nevoie de sprijinul vostru, al cititorilor noști, care ne-ați demonstrat de atâtea ori că nu vă este indiferentă societatea în care trăiți. Până pe 9 septembrie vom prezenta zilnic povestea unui copil care are nevoie de ajutor pentru a merge la școală. Toți cei care vor să sprijine campania Republikanews.ro, pot dona ghiozdane sau rechizite.

Detalii pe pagina pe pagina de facebook REPUBLIKANEWS, dar si la tel. 0344.111.353.

Adresa redacției este: Ploiești, str. Bulevardul Republicii nr. 301 A

Și tu poți să faci un copil fericit!

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor