O fosta zona transformata in groapa de gunoi a devenit  cel mai mare parc făcut în Târgoviste, dupa 1990. Primaria a deschis parcul de langa Complexul de natatie, o investitie realizata cu fonduri europene si care se intinde pe 10 hectare.

În cadrul investiției cu titlul „Reconversia si refuncționalizarea terenului din vecinătatea Complexului Turistic de Natație Târgoviște prin crearea de facilități pentru recreere„, a fost finalizat un proiect care a presupus amenajarea unui spațiu verde generos, incluzând zeci de specii de arbori ornamentali, arbuști rășinoși, foioși, plante florale, dar și construirea unor locuri de joacă, a unei fântani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foișor sau amenajarea unor piste pentru biciclete.

A fost amenajat în plus și un loc de agrement, care la primăvară va putea fi utilizat pentru plimbări cu barca sau cu hidrobicicleta. Parcul este dotat si cu o zonă de fitness, este supravegheat video, iar tot spațiul verde  beneficiază de sistem automat de irigații.  Este construită o tiroliană, dar și un minipoligon rutier destinat celor mici.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *