RITM RURAL

European Village împreună cu Dezvoltare Activă revine cu o nouă oportunitate pentru tineri! Spune-ți ideile de activități rurale și implementează-le la tine în comunitate

Oportunitatea vine sub umbrela Zilei Tinerilor din Mediul Rural astfel încât tinerii, organizațiile și grupurile informale de tineri din rural să devină mai vizibili, să acționeze colectiv și să celebreze participarea tinerilor în sat.

Evenimentele propuse la acest apel pot fi organizate în oricare din zilele 29 sau 30 septembrie (sau în ambele zile). Acestea vor fi organizate la nivel local cu resursele proprii. 

  • Guvernanța European Youth Village și Rețeaua RITM vor asigura vizibilitatea evenimentelor înscrise.

Activitățile se vor adresa tinerilor cu vârsta între 13-30 ani, și vor respecta valorile și principiile programului European Youth Village și ale Rețelei RITM.

Aici și tu o activitate de tineret până la 24 septembrie, cel târziu.

  • Prima ediție a Zilei Tinerilor din Mediul Rural este organizată în cadrul proiectului „RITM UP”, implementat de Guvernanța European Youth Village (Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile și Asociația pentru Dezvoltare Activă), cu sprijinul financiar al programului Erasmus+ al Uniunii Europene. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *