logo
RNTV Live

Zilele Teatrului de Revistă continuă cu un spectacol inedit la Ploiești (FOTO)

387784466_122111411036056892_6932144154395191964_n
Ștefan Petre

Spectacolul „FEMEIA, ETERNA POVESTE”, prezentat de Teatrul „Stela Popescu” București, aduce o experiență interbelică inedită în inima orașului, pe 21 octombrie (ora 18.30), la Sala Teatrului „Toma Caragiu”. Bazat pe un scenariu de Ema Stere și regizat de Attila Vizauer, acest spectacol îmbină muzică și mister într-o poveste fascinantă.

„FEMEIA, ETERNA POVESTE” îi poartă pe spectatori într-o călătorie muzicală interbelică, pe măsură ce dezvăluie treptat o intrigă polițistă captivantă. Finalul, cu o notă de comedie, lasă în mod intenționat o umbră de incertitudine, ca o enigmă învăluită în aura unei legende.

Melodiile celebre interpretate live, coregrafia impresionantă și pasiunea actorilor sunt plasate într-un decor scenografic sofisticat, redând atmosfera unui București cosmopolit din trecut, care continuă să inspire și să fascineze și în zilele noastre.

Biletele pentru aceste spectacole pot fi achiziționate de la Agenția Teatrului „Toma Caragiu”, situată pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 1, sau online, AICI.

Data și orarul spectacolului: 21 octombrie, ora 18:30
Locația: Sala Teatrului „Toma Caragiu”, Ploiești

Sursă: Facebook/ Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor